НИЕ СМЕ 3DBGPRINT

НАД 9 ГОДИНИ ОПИТ, НАД 150 000 ХИЛЯДИ РАЗПЕЧАТАНИ МОДЕЛА – ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ЗА НАС

КАК СТИГНАХМЕ ДО ТУК

Развитието на 3D технологиите ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта. Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)

Компанията е изцяло фокусирана върху приложенията на технологията, продажбата и поддръжката на 3D принтери и всички производни отрасли, като впоследствие разширява дейността си чрез услуги за 3D сканиране, 3D проектиране и моделиране, дообработка на 3D принтирани части и продуктов дизайн.

ЕКИПЪТ

ХОРАТА, КОИТО НАПРАВИХА 3DBGPRINT РЕАЛНОСТ

3Dbgprint

Георги Толев

Изпълнителен Директор
3Dbgprint

Гергана Петкова

Маркетинг Мениджър
3Dbgprint

Петър Ангелов

3D Принт Специалист
3Dbgprint

Симеон Йондев

3D моделиране
Miroslava Dimitrova 3dbgprin

Мирослава Димитрова

Търговски представител
3Dbgprint

Мая Йорданова

Арт директор
3Dbgprint

Анелия Иванова

Търговски представител Стара Загора

3D LAB

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПРИ НАС

С нашите водещи в отрасъла 3DLAB машини знаете, че ще получите някои от най-качествените части на най-добра цена.  Нашата работилница работи с най-добрите и висококачествени материали.

С авангардни 3D технологии ние от 3DBGPRINT, можем да ви предложим 3D печат на всички популярни 3D технологии, а именно FDM, LCD, DLP, SLS, Polijet. SLA и др.

Заедно можем да създадем вашият перфектен детайл, уникален дизайн, прототип или да отпечатаме нов продукт по ваше задание.  В нашата лаборатория 3DLAB можете да откриете всичко свързано с 3D индустрията. Оборудвана e с различни 3D технологии, които постоянно следим и обновяваме, за да произведем желаният от вас обект/модел съвършен до последния детайл.

ПАРТНЬОРИ

КОМПАНИИТЕ, С КОИТО РАБОТИМ

На нас се довериха водещи производители на 3D принтери и 3D материали.

Отвърдени лидери в областта на адитивното производство гарант за качество и доверие.

3Dbgprint е ексклузивен представител за България и техен доверен партньор.

wematter
KIMYA
Builder logo
POLYMAKER
Fillamentum
add north
Софийски университет „Свети Климент Охридски“,
eMotion Tech
TRILAB
Dimafix
3DSIMO
Zmorph
Photocentric
SHINING 3D
eMotion Tech
Magigoo

ОБУЧЕНИЯ

НА КАКВО И КЪДЕ МОЖЕМ ДА ВИ НАУЧИМ

Разполагаме с най-съвременната база за обучения по 3D технологии в Стара Загора – Zaralab Academy. Освен обучения по 3D технологии в Zaralab може да се обучавате и по програмиране, графичен дизайн, уеб технологии, електроника, мехатроника или дори музика. В гр. София разполагаме с 3DLAB  в които провеждаме обучения по 3D технологии и практически задачи за изработка на 3D принтирани детайли.