Метално принтиране SLS принтиране FDM принтиране LCD принтиране POLYJET принтиране

3D ПРИНТИРАНЕ

КОГАТО КОМПЮТЪРНИЯТ МОДЕЛ ОЖИВЯВА

3D принтирането е процес, който превръща 3D компютърен модел (CAD) в реален физически обект в рамките на няколко часа в зависимост от размерът му.

Метално принтиране SLS принтиране FDM принтиране LCD принтиране POLYJET принтиране

3D МОДЕЛИРАНЕ

КОГАТО КОМПЮТЪРНИЯТ 3D МОДЕЛ СЕ СЪЗДАВА

3D моделирането е отделна от услуга от 3D принтирането.Създаването на триизмерен модел не задължава неговото отпечатване.

Метално принтиране SLS принтиране FDM принтиране LCD принтиране POLYJET принтиране

3D СКАНИРАНЕ

ОТ РЕАЛЕН КЪМ КОМПЮТЪРЕН МОДЕЛ

Технологията на 3D сканирането ни позволява да сканираме обект и постепенно да изграждаме неговия 3D модел в компютъра.

 

3D услуги – какво представляват?

Услугите за 3D принтиране предлагат редица решения за частни лица и фирми, които искат да реализират своите 3D проекти.Тези услуги обикновено включват използването на професионални 3D принтери и експертен опит за производство на физически обекти въз основа на предоставени цифрови модели. Независимо дали става въпрос за бързо създаване на прототипи, производство по поръчка или творчески проекти, услугите за 3D принтиране осигуряват достъп до съвременни технологии и материали, което позволява производството на сложни и висококачествени 3D отпечатъци, съобразени с конкретните нужди и спецификации.

 

Повече за нас | 3D услуги

Развитието на 3D технологиите и 3D принтирането ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта. Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)