3D МОДЕЛИРАНЕТО е отделна услуга от 3D принтирането.

Създаването на триизмерен модел не задължава неговото отпечатване.

Ако имате технически затруднения по изготвянето на вашия модел, ние ще ви помогнем с моделиране, изчертаване и подготвяне за печат;

Създаването на 3D модел е първата стъпка във всеки проект за 3D принтиране. Ние предоставяме на клиента под формата на краен продукт модел, създаден спрямо конкретните изисквания;

Триизмерните модели подлежат на почти неограничена обработка и персонализация, което ни позволява да предлагаме на нашите клиенти голяма свобода при оформянето на техните виждания. Това също ни дава възможност да включваме и персонализирани послания и елементи, които правят обектите уникални и преди всичко да отговорят на конкретните нужди на клиента.

Цените на тази услуга варират в зависимост от формата и сложността на обекта – моля свържете се с нас за повече информация.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА 3D МОДЕЛИРАНЕТО ?

3Dbgprint modeling

Изпрати ни файл
Позволен размер: до 15MB, за повече от 1 файл, моля архивирайте ги в .rar формат

Защо 3DBGPRINT ?

Ние сме специализирани в една голяма част от 3д технологиите за печат, за да гарантираме най-високия възможен стандарт на готовия продукт Ние сме първата българска компания която е отпечатала и вградила в човешката тяло един от най-добрите 3д отпечатани импланти – 3D отпечатано ребро.

Огромната инвестиция, която направихме са нашите машини, означава, че отново и отново получавате висококачествени, точни и невероятно силни прототипи и производство на малки серии части. С дългогодишен опит зад нас над 5 години, отпечатахме над 5 хиляди модела, гарантирано ви е фантастично обслужване.

Поверителност?

В бизнеса с прототипите и малките серии разбираме, че конфиденциалността може да бъде много важна. Бъдете сигурни, че от момента на първия контакт ние ви гарантираме поверителност и подписваме NDA договор за конфиденциалност.

Независимо, ако имате свой собствен NDA, който бихте искали ние да подпишем, няма проблем! Изпратете ни го и ще се радваме да го направим.

Услугите които предлагаме са: Проектиране, Дизайн 3D печат.

Всеки наш продукт е отпечатан с много Желание и Любов