Liquid Crystal Magna

Liquid Crystal LC Magna

Liquid Crystal Magna

За първи път в България LCD принтер, по-бърз, по-точен и с голям обем на изработка с точен печат. Предлагайки изключително точни и подробни детайли за рекордно време в революционен мащаб, LC Magna е пригодена за всяка индустрия. Идеален за масово производство, както и за Леене, прототипиране, стоматологични машини, автомобили, фигурки и др. LC Magna e с впечатляващо голям дизайн на платформата.

Обем на заготовката 510 (W) X 280 (D) X 350 (H) mm.

Microns Magna
Microns Magna

Дисплей с течен кристал

Екранът 4K Ultra HD на LC Magna предлага несравнима прецизност и детайлност за масово произведени щампи с висока резолюция. Бързото втвърдяване на LC Magna само за 3-8 секунди (в зависимост от смолата). Тези невероятни функционалности на 3D принтера ще направят промяна в обичайното масово производство на всяка индустрия.
null
null

Лесен за използване Vat

LC Magna vat предлага безброй функции, които ще направят вашата работа с 3D принтера по-лесен. 3D Принтера притежава вградените дръжки, лесно изливане на смола чрез чучури и дълбокомер, които помагат да се сбогувате с загубите и да извлечете максимума от вашата смола.
Build Volume Lc Magna
Build Volume Lc Magna

Обем на изграждане

Революционизирайте обичайното си масово производство с впечатляващо голям дизайн на платформата LC Magna, максимизирайки своя 3D потенциал с LC Magna на ваше разположение. Обем на заготовката 510 (W) X 280 (D) X 350 (H) mm.
Print speed LC Magna
Print speed LC Magna

Производителност и инженеринг

LC Magna разполага със специални здрави линейни релси и патентованата система която да издържа твърд печат на 15 кг. Смола.

Потребителско производство

Активирайте персонализирания си производствен потенциал сега, използвайки чудовищния обем на изработката на LC Magna, с възможността да отпечатате богат избор от функционални части за рекордно кратко време

LC Magna ще премахне забавянията, причинени от традиционна инструментална екипировка и възможност за непрекъснато производство по-поръчка.

Layer Thickness
Layer Thickness

Инженеринг - с LC Magna

Създайте прототипи в широк избор от размери при резолюции, вариращи от 25um до 200um, без да е необходимо да правите компромиси с дълбочината или детайлите. Предоставяйки на индустрията възможността да създава прототипи за малки и големи части на една достъпна цена, LC Magna има стабилно място във всяка индустрия.
dental model
dental model

Стоматология - 46 зъбни арки, за 2 часа

Революционизирайте стоматологичната линия спроизводствени възможности на LC Magna, с възможност за доставяне на 100% от сканираните модели с точност до 100 микрона.

можете да произвеждате от 46 до 80 модела в един печат!