eco system wematter

Цялостно системa за 3D принтиране с технология SLS Wematter Gravity  произведен в Швеция, с впечатляващ обем на камерата за печат / изграждане: над 300 х 300 х 360 мм, и е със скорост на изработка – 12 мм на час, прецизност – 0,1 мм.

Достъпен на Българският пазар за първи път от 3ДБГПРИНТ ЕООД. 

WEMATTER GRAVITY SLS 3D-ПРИНТЕР

Нашият партньор Wematter е разработил  и произвел една от най-лесните за използване екосистеми за адитивно производство на функционални и издръжливи компоненти. Предложението на Wematter се състои както от хардуерни, така и от софтуерни продукти за цялостна SLS платформа за лесен и достъпен 3D печат.

Шведската компанията Wematter разполага с ноу-хау за материалите и процеса на печат, за да предостави на своите клиенти адаптирани решения за техните нужди. Специализираната система за SLS принтиране се състои от следните продукти и услуги:

  1. SLS 3D принтер Wematter Gravity.
  2. Почистваща машина с водоструйно почистване.
  3. Колектор за прах.
  4. Deep Space – Cloud Софтуер.
  5. Печатни материали – PA11, PA12 / TPU, PP Aurora
  6. Възможност за поръчка на персонализиран SLS 3D принтер Wematter Gravity.

Повече за нас

Развитието на 3D технологиите и 3D принтирането ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта. Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)

 

Какво е SLS принтиране?

sls 3d принтерSLS 3d принтирането е усъвършенствана технология за адитивно производство, която използва мощен лазер за селективно сливане на прахообразни материали, обикновено пластмаса или метал, слой по слой, за да се създадат сложни и трайни 3D обекти. Принтирането чрез SLS е известно със способността си да произвежда сложни и функционални части, поради което се използва широко в индустрии като космическата, автомобилната и здравната за бързо прототипиране и производство на части за крайно потребление.