LCD 3D Принтер

Liquid Crystal Magna

LC Magna

Liquid Crystal Magna осигурява идеалната комбинация от голям обем на изработка с точен печат, което го прави правилния инструмент за обичайното масово производство. Леене, прототипиране, стоматологични машини, автомобили, фигурки и др. Предлагайки изключително точни и подробни детайли за рекордно време в революционен мащаб, LC Magna е пригодена за всяка индустрия.

LC-Opus-3D-Printer

LC OPUS

LC OPUS е подходящ за огромно разнообразие от индустрии и приложения, както за стоматологията и зъболекарски кабинети, така и инженерни работилници. Първият в света монохромен LCD екран. С общ обем на принтиране 310 x 174 x 220 мм

Повече за нас | LCD 3D принтер

lcd 3d принтерLCD 3D принтер | Развитието на 3D технологиите и 3D принтирането ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта. Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)

Какво е LCD 3D принтер?

LCD 3D принтерът, известен също като 3D принтер на основата на смола или SLA (стереолитография), е вид технология за 3D печат, която използва течна фотополимерна смола като материал за печат. Той работи, като използва LCD екран с висока разделителна способност за селективно втвърдяване на смолата слой по слой, създавайки сложни и детайлни 3D обекти. LCD 3D принтерите са известни със способността си да произвеждат много точни и гладки отпечатъци с фини детайли, което ги прави популярни за приложения като изработване на бижута, зъбни протези и създаване на прототипи в различни индустрии.