3DGence-INDUSTRY-F420

3DGence INDUSTRY F420

Чувствайте се свободни да отпечатвате функционални части, всякакъв вид прототипи и приспособления, които са прецизни и издръжливи!

3D INDUSTRY F340

3DGence INDUSTRY F340

Високо функционален, гъвкав и лесен за употреба индустриален 3D принтер. Проектиран и разработен специално за клиенти, които се нуждаят от качествена изработка на прототипи с широк набор от термопластични материали.

3DGence DOUBLE P255

3DGence DOUBLE P255

Професионален 3D принтер с възможност за печат с помощта на два материала – основен и поддържащ, проектиран за създаване на висококачествени и детайлни обекти, поради възможността за използване на разтворим поддържащ материал.

3dgence-one

3DGence ONE

Мощна платформа за 3D принтиране, оборудвана с патентована система PUSH за бърза смяна на материала, с автоматизирано калибриране и автоматично компенсиране. Работи с FDM технология и с почти всички налични на пазара материали.

Builder-Extreme-1000

Builder Extreme 1000 PRO

Builder Extreme 1000 е с максимален обем на печат 700 x 700 x 820 мм и е напълно затворен, за да гарантира високо качество на принтиране. Затворената камера, в комбинация с отопляемата платформа (до 60 градуса), позволява на принтирания модел да залепне перфектно към платформата. Файловете могат да се качват чрез Wi-Fi или SD карта, а вградената камера ви позволява да наблюдавате от разстояние всяка една фаза от печата.

Builder-Extreme-1500 PRO

Builder Extreme 1500 PRO

Принтерът Builder Extreme 1500 е с максимален обем на печат 1100 x 500 x 820 мм, и е напълно затворен, за да гарантира високо качество на принтиране.  Обемът на принтиране е рядкост в 3D печатната индустрия, но позволява принтиране по-високи прототипи наведнъж. Затворената камера, в комбинация с отопляемата платформа (до 60 градуса), позволява на принтирания модел да залепне перфектно към платформата.

builder-extreme-2000

Builder Extreme 2000 PRO

Принтерът Extreme 2000 PRO отвежда широкомащабното 3D принтиране на по-високо професионално ниво. Със своя гигантски обем на печат от 700 x 700 x 1700 мм, той е един от най-големите FDM 3D принтери на пазара, което го прави идеален за професионална и индустриална употреба. Лесният за употреба Builder Extreme 2000 PRO отпечатва висококачествени индустриални детайли.

Atmat Signal Pro

ATMAT Signal Pro

ATMAT дават възможност за избор от няколко размера на работната зона, което им позволява да се впишат в индивидуалните нужди на потребителя. Signal Pro 300 / 300 х 300 х 300 мм, Signal Pro 400 / 300 х 300 х 400 мм, Signal Pro 500 / 300 х 300 х 500 мм. Професионалните и висококачествени компоненти, използвани за изграждането на машината, гарантират, че принтерът ATMAT Signal Pro е здрав и в същото време изключително прецизен. Работи с FDM технология.

galaxy 3D printer

ATMAT Galaxy

ATMAT Galaxy е решение за индустрията, където постигането на високо качество на печат и в същото време производството на големи компоненти е важно. Принтерът гарантира бърза работа, използвайки различни диаметри на дюзите (до 0,8 мм), позволява широка гама от материали и разполага с две работни зони: Galaxy 500 / 400 x 400 x 500 мм, Galaxy 600 / 500 x 500 x 600 мм. Работи с FDM технология.

Jupiter 3d printer

ATMAT Jupiter

ATMAT Jupiter е един от най-големите индустриални 3D принтери в Европа. Работна зона ви позволява да създавате обекти с дължина до 2 метра. Устройството е оборудвано с най-новите технологични решения в индустриален стандарт и е проектирано да подобри производствения процес и да увеличи производителността. Машината се използва в индустриалния, архитектурния, автомобилния и авиационния сектор. Работна зона за принтера                                 Jupiter / 2000 х 1000 х 1000 мм. Работи с FDM технология.

Saturn 3d printer

ATMAT Saturn

Принтерът се основава на индустриални решения, предлагащи много широк спектър от възможности. Собствените решения гарантират високо качество и стабилност на работата. Системите за безопасност отговарят на изискванията на производствените предприятия. Машината се използва в промишлената, архитектурната, автомобилната и авиационната промишленост  с работна зона за принтера  Saturn / 1200 х 1000 х 1000 мм. Работи с FDM технология.

Liquid Crystal Magna

LC Magna

Liquid Crystal Magna осигурява идеалната комбинация от голям обем на изработка с точен печат, което го прави правилния инструмент за обичайното масово производство. Леене, прототипиране, стоматологични машини, автомобили, фигурки и др. Предлагайки изключително точни и подробни детайли за рекордно време в революционен мащаб, LC Magna е пригодена за всяка индустрия.

Dental printer

Liquid Crystal Dental

Liquid Crystal Dental e настолен принтер за 3D печат в стоматологията, това е първият персонализиран монохромен LCD принтер, проектиран и разработен за дентални специалисти. С LC Dental могат да се произвеждат големи количества зъбни модели, като отпечатаните части са за крайна употреба.  С общ обем на принтиране 309 x 174 x 200 мм

Photocentric Liquid Crystal 1.5

Liquid Crystal Precision 1.5

Liquid Crystal Precision 1.5 е ново поколение 3D принтер, подходящ за прецизно принтиране, по-специално на бижута, стоматологични продукти или статуетки.  С общ обем на принтиране 121 х 68 х 160 мм

Liquid Crystal HR2

Liquid Crystal HR2

Новият, обновен Liquid Crystal HR2 принтер е с усъвършенствано задвижващо устройство, предварително вградена подвижна платформа и с нова функция Photocentric Studio.

Liquid Crystal Pro

Liquid Crystal Pro

Предназначен за принтиране на големи обекти с висока резолюция, на двойно по-ниска цена в сравнение с останалите 3D принтери от същия клас. С общ обем на принтиране 470 x 240 x 340 мм

zmorph-vx

ZMorph VX

Три различни метода на печат и десетки налични материали. Най-гъвкавият и най-практичен многофункционален 3D принтер на пазара. Точност на печат измервана в микрони и качеството на повърхността, която се усеща при допир. С възможност за 3D печат с два материала, цветово смесване и печат с PVA водоразтворим поддържащ материал.

atum-3d printer

Atum 3D

3D принтер с изключителни функции, които отговарят на широк набор от приложения, от производство на единични обекти до серийно производство на хиляди части. Иновативната DLP технология предлага безпрецедентна точност, бързина и икономичност.