3DGence-INDUSTRY-F420

3DGence INDUSTRY F420

Чувствайте се свободни да отпечатвате функционални части, всякакъв вид прототипи и приспособления, които са прецизни и издръжливи!

F340-bez-szafki-2-www-22

3DGence INDUSTRY F340

Високо функционален, гъвкав и лесен за употреба индустриален 3D принтер. Проектиран и разработен специално за клиенти, които се нуждаят от качествена изработка на прототипи с широк набор от термопластични материали.

3dgence-double-p255

3DGence DOUBLE P255

Професионален 3D принтер с възможност за печат с помощта на два материала – основен и поддържащ, проектиран за създаване на висококачествени и детайлни обекти, поради възможността за използване на разтворим поддържащ материал.

drukarka_one

3DGence ONE

Мощна платформа за 3D принтиране, оборудвана с патентована система PUSH за бърза смяна на материала, с автоматизирано калибриране и автоматично компенсиране. Работи с FDM технология и с почти всички налични на пазара материали.

Builder-Extreme-1000

Builder Extreme 1000 PRO

Builder Extreme 1000 е с максимален обем на печат 700 x 700 x 820 мм и е напълно затворен, за да гарантира високо качество на принтиране. Затворената камера, в комбинация с отопляемата платформа (до 60 градуса), позволява на принтирания модел да залепне перфектно към платформата. Файловете могат да се качват чрез Wi-Fi или SD карта, а вградената камера ви позволява да наблюдавате от разстояние всяка една фаза от печата.

Builder-Extreme-1500 PRO

Builder Extreme 1500 PRO

Принтерът Builder Extreme 1500 е с максимален обем на печат 1100 x 500 x 820 мм, и е напълно затворен, за да гарантира високо качество на принтиране.  Обемът на принтиране е рядкост в 3D печатната индустрия, но позволява принтиране по-високи прототипи наведнъж. Затворената камера, в комбинация с отопляемата платформа (до 60 градуса), позволява на принтирания модел да залепне перфектно към платформата.

builder-extreme-2000

Builder Extreme 2000 PRO

Принтерът Extreme 2000 PRO отвежда широкомащабното 3D принтиране на по-високо професионално ниво. Със своя гигантски обем на печат от 700 x 700 x 1700 мм, той е един от най-големите FDM 3D принтери на пазара, което го прави идеален за професионална и индустриална употреба. Лесният за употреба Builder Extreme 2000 PRO отпечатва висококачествени индустриални детайли.

Liquid Crystal Magna

LC Magna

Liquid Crystal Magna осигурява идеалната комбинация от голям обем на изработка с точен печат, което го прави правилния инструмент за обичайното масово производство. Леене, прототипиране, стоматологични машини, автомобили, фигурки и др. Предлагайки изключително точни и подробни детайли за рекордно време в революционен мащаб, LC Magna е пригодена за всяка индустрия.

Photocentric Liquid Crystal 1.5

Liquid Crystal Precision 1.5

Liquid Crystal Precision 1.5 е ново поколение 3D принтер, подходящ за прецизно принтиране, по-специално на бижута, стоматологични продукти или статуетки.

С общ обем на принтиране 121 х 68 х 160 мм

Liquid Crystal HR2

Liquid Crystal HR2

Новият, обновен Liquid Crystal HR2 принтер е с усъвършенствано задвижващо устройство, предварително вградена подвижна платформа и с нова функция Photocentric Studio.

Pro-Slider2

Liquid Crystal Pro

Предназначен за принтиране на големи обекти с висока резолюция, на двойно по-ниска цена в сравнение с останалите 3D принтери от същия клас.

С общ обем на принтиране 470 x 240 x 340 мм

zmorph-vx

ZMorph VX

Три различни метода на печат и десетки налични материали. Най-гъвкавият и най-практичен многофункционален 3D принтер на пазара. Точност на печат измервана в микрони и качеството на повърхността, която се усеща при допир. С възможност за 3D печат с два материала, цветово смесване и печат с PVA водоразтворим поддържащ материал.

atum-3d printer

Atum 3D

3D принтер с изключителни функции, които отговарят на широк набор от приложения, от производство на единични обекти до серийно производство на хиляди части. Иновативната DLP технология предлага безпрецедентна точност, бързина и икономичност.