3D Принтер със смола – LC Magna

3D Принтер със смола – LC Magna

За първи път в България LCD принтер, по-бърз, по-точен и с голям обем на изработка с точен печат. Предлагайки изключително точни и подробни детайли за рекордно време в революционен мащаб, LC Magna е пригодена за всяка индустрия. Идеален за масово производство, както и за Леене, прототипиране, стоматологични машини, автомобили, фигурки и др.

LC Magna e с впечатляващо голям дизайн на платформата. Обем на заготовката 510 (W) X 280 (D) X 350 (H) mm.

Описание

Технология: Daylight Polymer Printing

Обем на изграждане: 510 х 280 х 350 мм 20 x 11 x 13,8

Размер на 3D принтера: 850 × 650 × 950 мм 33,4 × 25,6 × 37,4 инча

Тегло: 100 кг (220 Lbs)

Спецификация на LCD екрана: 23.8 ”(3840 × 2160 пиксела)

XY Пиксел Плътност: 137 микрона

Дебелина на слоя: 25, 50, 100, 150, 200 микрона 0.001, 0.002, 0.004, 0.006, 0.008 инча

Скорост на втвърдяване: (при 100 микрона и в зависимост от смолата) 3-8 сек / слой

Свързване: USB, безжична връзка, Ethernet.

Захранване: 100-240 V, UK / USA / EU щепсел

Софтуер: Photocentric Studio

Дисплей с течен кристал

Екранът 4K Ultra HD на LC Magna предлага несравнима прецизност и детайлност за масово произведени щампи с висока резолюция. Бързото втвърдяване на LC Magna само за 3-8 секунди (в зависимост от смолата). Тези невероятни функционалности на 3D принтера ще направят промяна в обичайното масово производство на всяка индустрия.

Лесен за използване Vat

LC Magna vat предлага безброй функции, които ще направят вашата работа с 3D принтера по-лесен. 3D Принтера притежава вградените дръжки, лесно изливане на смола чрез чучури и дълбокомер, които помагат да се сбогувате с загубите и да извлечете максимума от вашата смола.

Производителност и инженеринг

LC Magna разполага със специални здрави линейни релси и патентованата система която да издържа твърд печат на 15 кг. Смола.

GUI

Елегантен, гладък и стилен – с интерактивен потребител LC Magna опростява отпечатването.

За да направи процеса още по-лесен за ползване, има три различни метода за пренос на данни: Wi-Fi, Ethernet и USB.

Индустрии

Стоматология – 46 зъбни арки, за 2 часа

Революционизирайте стоматологичната линия спроизводствени възможности на LC Magna, с възможност за доставяне на 100% от сканираните модели с точност до 100 микрона.

можете да произвеждате от 46 до 80 модела в един печат!

Потребителско производство

Активирайте персонализирания си производствен потенциал сега, използвайки чудовищния обем на изработката на LC Magna, с възможността да отпечатате богат избор от функционални части за рекордно кратко време.

LC Magna ще премахне забавянията, причинени от традиционна инструментална екипировка и възможност за непрекъснато производство по-поръчка.

Моделиране – Високо детайлно производство

Способности с комбинацията от LC Magna и смола Concept Green – тази динамична комбинация не само премахва необходимостта от разхвърляни силиконови форми, но и демонстрира впечатляваща способност за реализиране на 36 сложни модела, които предлагат детайли, за да съперничат дори на най-малките настолни принтери.

Инженеринг – с LC Magna

Създайте прототипи в широк избор от размери при резолюции, вариращи от 25um до 200um, без да е необходимо да правите компромиси с дълбочината или детайлите. Предоставяйки на индустрията възможността да създава прототипи за малки и големи части на една достъпна цена, LC Magna има стабилно място във всяка индустрия.

Допълнителна информация

Category

,

Technology

,

Manufacturer

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3D Принтер със смола – LC Magna“