Филаменти за 3D принтери – FDМ и FFF
Качествени и добри 3D материали за  Fused Deposition Modeling (FDM) 3D принтери. Най-често използваните 3D материали за 3D печат са PLA, PETG и ABS. Ние ви предлагаме широк избор от филаменти в различни цветове, дебелина и размери.
Изберете подходящият продукт за вашето приложение в света на 3D принтирането. Освен това само при нас можете да поръчате тестов материал за проба. Предлагаме още найлон, карбон, поликарбонат и много други.

Повече за нас

Развитието на 3D технологиите и 3D принтирането ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта. Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)

Показване на 1–12 от 234 резултата

Fillamentum Abs Natural

34.00 лв.

Висококачествен ABS в естествен цвят

Лесен за принтиране

Високо-прецизна обработка

Биоразградим

Идеален за функционални части

Подходящ за FDM 3D принтер

PolyLite PLA Starlight / Twilight

50.00 лв.

PolyLite PLA е висококачествен PLA, предназначен за надеждност и лекота на принтирането. Серията Starlight показва ефект на промяна на цвета в зависимост от отразяването на светлината.

Polymaker – Гарантирано качество

Налични широка гама от цветове

Лесен за принтиране