Промоция!

3Dsimo MultiPro

347.00 лв. 295.00 лв. excl. VAT

Обновен заедно с вас.
Въз основа на вашите отзиви и предложения, ние от 2 години разработваме и тестваме новия продукт – 3Dsimo MultiPro. Резултатите ще ви изненадат.MultiPro

Категория Tag:

Описание

ПРОВЕРЕТЕ НОВИТЕ ФУНКЦИИ НА 3DSIMO MULTIPRO В сравнение с ПРЕДИШНАТА ВЕРСИЯ 3DSIMO MINI

СРАВНЕНИЕ
https://3dsimo.com/content/multipro/comparison.en-copy.pdf

4 в 1

3DSIMO MULTIPRO МОЖЕ ДА БЪДЕ лесно да се използва за рисуване в 3D, но също и за изгаряне, рязане, заглаждане или заваряване.

С проста смяна на един от 4-те приспособления можете да го трансформирате в инструмент за рязане на гореща жица или за поялник.

3Dsimo Multipro

3D DRAWING

С комплекта за прикрепване за 3D чертеж във въздуха можете също да създавате и поправяте пластмасовите предмети във вашето домакинство (напр. Слушалки, пластмасови чинии или части от колата), да създавате бижу или други дизайнерски елементи, да изграждате модели на сгради или конструкции. Нищо не е невъзможно. Основното предимство е възможността за загряване на температурата до 280 ° С. Това позволява използването на всички налични материали, но също и новите.

tabs.3d-drawing

FOAM CUTTING

С приспособление за рязане на пяна можете да режете и оформяте всеки пластмасов материал (полистирол, Depron, EPP и др.) Или твърда пластмаса, включително плексиглас. Инструментът за рязане на пяна се доставя и с планка за настройка на ъгъла, която ще ви помогне с точните ъгли. Това е чудесен инструмент за моделисти, инженери, архитекти или студенти по технически линии. Може да се използва и за 3D печат.

3Dsimo MultiPro
3Dsimo Multipro

SOLDERING

Приспособление за запояване – преобразува 3Dsimo MultiPro в напълно функционална запояваща станция. Лесна за настройка температура до 480 ° C е идеална за ремонт на печатни платки и домакински уреди. Благодарение на своята издръжливост и надеждност, приспособлението за запояване на 3Dsimo MultiPro е чудесен инструмент за DYI момчета, студенти, технически професии или дори като професионален инструмент за мащабно производство.

3Dsimo MultiPro

BURNING

Това приспособление е чудесен инструмент за изглаждане на повърхността и премахване на опори на 3D отпечатани обекти, също така благодарение на максималната си температура от 480 ° C и различни видове накрайници, които изгарят прикачното приспособление, което е чудесен инструмент за декорация върху дърво или кожа. Тази функция оценява не само дизайнерите или художниците, но и всички, които искат творчески да направят любимите си неща.

tabs.burning.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3Dsimo MultiPro“