3Dsimo MultiPro

270.00 лв.

3DSIMO MULTIPRO е идеалният многофункционален инструмент за всеки майстор, любител и техник.
Новият модел 3DSIMO MULTIPRO освен, че може да рисува 3D, може да споява, изгаря и реже. 3DSIMO MULTIPRO е компактен и лесен за употреба.

Резултатите ще ви изненадат.
3D писалката е безопасна за използване вкъщи и не вреди на здравето!

Спецификация

Проверете новите функции на 3DSIMO MULTIPRO в сравнение с предишната версия 3DSIMO MINI.

ОПИСАНИЕ

Следващо поколение 3Dsimo Mini, въз основа отзивите на клиентите и опитът с години на производство на 3D химикалки.

3Dsimo създадоха по-издръжлива, по-мощна, и красива 3DSimo MultiPro.

MultiPro е идеалният многофункционален инструмент за всеки майстор, любител и техник. Искате ли да направите повече от рисуването в 3D? Просто сменете прикачените файлове, които са особено лесни за смяна благодарение на пружинния механизъм, за да споявате, изгорите или нарязвате. Писалката автоматично разпознава кой прикачен файл използвате и ви води през урок на OLED екрана при използване на всеки прикачен файл за първи път. Можете да регулирате скоростта и температурата с помощта на контролера.

4 в 1

С едно движение имате възможност да смените един от 4-те приспособления, да го трансформирате в инструмент за рязане на гореща жица, поялник или друго.

SOLDERING

Приспособление за запояване – преобразува 3Dsimo MultiPro в напълно функционална запояваща станция. Лесна за настройка температура до 480 ° C е идеална за ремонт на печатни платки и домакински уреди. Благодарение на своята издръжливост и надеждност, приспособлението за запояване на 3Dsimo MultiPro е чудесен инструмент за DYI момчета, студенти, технически професии или дори като професионален инструмент за мащабно производство.

3Dsimo MultiPro

BURNING

Това приспособление е чудесен инструмент за изглаждане на повърхността и премахване на опори на 3D отпечатани обекти, също така благодарение на максималната си температура от 480 ° C и различни видове накрайници, които изгарят прикачното приспособление, което е чудесен инструмент за декорация върху дърво или кожа. Тази функция оценява не само дизайнерите или художниците, но и всички, които искат творчески да направят любимите си неща.

3Dsimo MultiPro

3D DRAWING

С комплекта за прикрепване за 3D чертеж във въздуха можете също да създавате и поправяте пластмасовите предмети във вашето домакинство (напр. Слушалки, пластмасови чинии или части от колата), да създавате бижу или други дизайнерски елементи, да изграждате модели на сгради или конструкции. Нищо не е невъзможно. Основното предимство е възможността за загряване на температурата до 280 ° С. Това позволява използването на всички налични материали, но също и новите.

3Dsimo MultiPro

FOAM CUTTING

С приспособление за рязане на пяна можете да режете и оформяте всеки пластмасов материал (полистирол, Depron, EPP и др.) Или твърда пластмаса, включително плексиглас. Инструментът за рязане на пяна се доставя и с планка за настройка на ъгъла, която ще ви помогне с точните ъгли. Това е чудесен инструмент за моделисти, инженери, архитекти или студенти по технически линии. Може да се използва и за 3D печат.

3Dsimo MultiPro
3Dsimo Multipro

Допълнителна информация

Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3Dsimo MultiPro“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай коментар

Назад