3D моделиране

Създаването на триизмерен модел не задължава неговото отпечатване. Ако имате технически затруднения по изготвянето на вашия модел, ние ще ви помогнем с 3D моделиране, изчертаване и подготвяне за печат.

Създаването на 3D модел е първата стъпка във всеки проект за 3D принтиране. Ние предоставяме на клиента под формата на краен продукт модел, създаден спрямо конкретните изисквания.

Триизмерните модели подлежат на почти неограничена обработка и персонализация, което ни позволява да предлагаме на нашите клиенти голяма свобода при оформянето на техните виждания. Това ни дава възможност да включваме и персонализирани послания и елементи, които правят обектите уникални и преди всичко да отговорят на конкретните нужди на клиента.

Цените на тази услуга варират в зависимост от формата и сложността на обекта – моля свържете се с нас за повече информация.

3Dbgprint modeling

Що е то 3D моделиране

3D моделиране е техника, успешно използвана в областта на компютърната графика, за създаване на 3D цифрови изображения на обекти и повърхности.

Експерти – художници използват специализиран софтуер, за да манипулират точки във виртуалното пространство, наречени “върхове”, формирайки мрежа, която представлява и изгражда 3D обектите.

Ядрото на обекта е мрежата , която представлява колекция от точки в пространството, образувайки повърхността на конкретен обект за 3D принтиране.

Тази технология се използва и заема застъпило приложение в много различни световни индустрии, като виртуалната реалност, видео игрите, 3D принтирането, маркетинга, филми, научните и медицинските практики и включително при компютърното проектиране и производство на CAD/CAM..

Технологии за 3D моделиране

За успешното 3D моделиране, технологията или софтуера се оказва неизменна част. Той е от решаващо значение за проектирането и моделирането на основни триизмерни модели, обекти или дори герои.

Необходимите реалистични детайли при 3D обектите се постигат посредством използването на специализирани програми или софтуер като: AutoCAD, ZBrush, 3DS Max.

3D моделиране
Методи за моделиране

В 3D компютърната графика Полигоналното моделиране е подход за моделиране на обекти чрез представяне или сближаване на техните повърхности с помощта на многоъгълни мрежи. Това моделиране е напълно подходящо за Рендъринг. Основният обект, използван при мрежовото моделиране е върха, който съответно е точка в триизмерното пространство.

Въпреки че моделите се изграждат ръчно, в голям процент от случаите, специалистите използват специализирани инструменти . Те съответно се разделят на два основни метода за моделиране – Box Modeling и Extrusion Modeling.

Box Modeling използва способността да разделя лицата и ръбовете на повърхности, като създава нови върхове.

Extrusion Modeling от своя страна се използва за екструдиране на3D форма, вследствие на извличането на очертания от 2D обект, снимка или рисунка. Процедурата се повтаря от различни ъгли.

инженерство

Инженерство

образование-removebg

Образование

медицина

Медицина

стоматология

Стоматология

изкуство

Изкуство

архитектура

Архитектура

бижутерия

Бижутерия

авиация

Авиация

космонафтика-removebg

Космонавтика

автомобилоиндустрия

Автомобило индустрия

кино

Кино

хранителна_промишленост-

Хранителна индустрия

Защо 3DBGPRINT за 3D моделиране?

Развитието на 3D технологиите и 3D принтирането ни окуражи да осъществим идеята си и да създадем 3DBGPRINT

Търговската марка е създадена още през 2013 година, като смело можем да твърдим, че ние бяхме едни от първите, които запознаха българския пазар с иновативните технологии в областта.

Основна цел на компанията е да запознае българския пазар с иновативните технологии в областта на 3D технологиите. „3DBGPRINT“ е официален представител на водещи производители на 3D принтери и материали. Разполагаме със собствена база за обучения по 3D технологии и собствена 3DLAB за производство на детайли от различни технологии (FDM, SLS, LCD, PolyJet)

Ние сме специализирани в една голяма част от 3D технологиите за печат, за да гарантираме най-високия възможен стандарт на готовия продукт. Ние сме първата българска компания, която е отпечатала и вградила в човешката тяло един от най-добрите 3D отпечатани импланти – 3D отпечатано ребро.

Огромната инвестиция, която направихме, са нашите машини, означава, че отново и отново получавате висококачествени, точни и невероятно силни прототипи и производство на малки серии части. С дългогодишен опит зад нас над 10 години, отпечатахме над 5 хиляди модела, гарантирано ви е фантастично обслужване.

Всеки наш продукт е отпечатан с много Желание и Любов

Поверителност? | 3D моделиране

В бизнеса с прототипите и малките серии разбираме, че конфиденциалността може да бъде много важна. Бъдете сигурни, че от момента на първия контакт, ние ви гарантираме поверителност и подписваме NDA договор за конфиденциалност.

Независимо, ако имате свой собствен NDA, който бихте искали ние да подпишем, няма проблем! Изпратете ни го и ще се радваме да го направим.

Услугите които предлагаме са: Проектиране, Дизайн 3D печат.